Tesettür Mont

 


Tesettürlü hanımların kıyafet tercihlerinde belli kıstaslar bulunmaktadır. Kıyafetlerin belli uzuvları kapatması ya da vücuda yapışmaması bu kıstaslar arasında ilk akla gelenlerden biridir. Tesettür mont modellerinde de verilen kıstaslara göre tasarımlar gerçekleşmektedir. Bu sayede hanımlar soğuktan korunurken kıyafet tercihlerinden taviz vermek zorunda kalmamaktadır. Üstelik artık özellikle online mağazalar sayesinde gerek mont gerek diğer giyim modellerinde istenen tarz kısa süre içerisinde bulunabilmektedir.

Ferace Modelleri

İnternet üzerinden de temin edilebilen ferace modelleri hanımların en çok tercih ettikleri dış giyim ürünlerinden biridir. İnce ya da kalın olarak tasarlanan feraceler sayesinde giy çık modası oluşmuştur. Üstelik feracelerde sadece ve şık modeller de bulunmaktadır. Hatta şık olan feraceler ile şık davetlere ya da törenlere katılım sağlamak bile mümkündür. Bu kategorideki feracelerde tüylerden inci ve boncuk işlemelere kadar pek çok detay kullanılmaktadır.

Davetler için feraceleri tercih etmeyenlere tesettür abiye modelleri önerilmektedir. bu modeller hemen her sene değişim göstermektedir. Fakat modası geçmeyen ürünler temin edilmesi de pekala mümkündür. Bunun için yapılması önerilen seçimler düz, siyah abiye elbiselerin alınmasıdır. Üstelik düz ve siyah olan abiyeler farklı ayakkabı, şal ve çanta kombini gerçekleştirilerek pek çok davette yeni gibi kullanılabilmektedir. Bunun haricinde desenli ve alternatif renklerde abiye takımları da mevcuttur. Son zamanlarda ikili takım halinde satılan abiyelere olan talepler oldukça fazladır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri