Siyah Giyim Modasına Öneriler

 


Stil sahibinin elinde hayat bulur. Siyah giymeyi ve sadece siyah parçalar kullanmayı tercih ediyor ve seviyor olabilirsiniz. Siyah giyim stilinizde olması gereken ayrıntılar var. Bu siyah stlinde ki küçük detaylar sizi şık ve feminen bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak. Ki zaten siyahın asaletine ve zarafetine bir lafımız yok.

Kırmızı Ruj; Sade seçimlerle dolu siyah bir look kombinasyonu yaptınız. Aksesuarlarda sadeyse eğer kırmızı ruju dudaklarınıza konduruvermelisiniz.

Dantel Detayı: Siyahın ciddi çizgisini kırmak için kıyafetlerinizi alırken birkaçını dantel detaylı alabilirsiniz. Bu görünümünüze romantik bir hava katacaktır.

Kısa Saç ve Buğulu Gözler

Kısa Saçlar: Siyah giyimde güzellik daha çok ön plana çıkacaktır. Kısa saçlar kadının kendine olan öz güvenini ortaya koyar. Feminen bir görünüm için çok güçlü bir imgedir kısa saçlar. Birçok aksesuar kullanımına da olanak sağlar.

Buğulu Gözler: siyah giyiminize tam manası ile lirik bir bakış katmak, melankolik bir stili yansıtmanın en iyi yoludur buğulu gözler. Gri kahve tonlarını barındıran puslu bir makyaj siyah giyim tarzının moda zamanı geçmeyen vazgeçilmez detaylarıdır.

Neon Renkler: Siyah giymeyi seviyor ancak alışılmışın dışında görünümünüze bir şeyler katmak istiyorsanız siyah giyim tarzının kombinine biraz neon renkler atmayı hiç düşündünüz mü? İster ayakkabı ister sadece bir çanta ister sadece tırnaklarınızdaki oje isterseniz de basic bir tişört ile neonun canlılığını kombininize katabilirsiniz. Sitemiz üzerinden migren nedir gibi sağlık konularına da ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri