Rektifikasyon Nedir?

 


İnsanlar, hayatlarında önemli bir olayı gerçekleştirdiklerinde tarihin bir manası olduğunu bilmeyebilirler. Buna karşın, evlilik gibi önemli tarihlerin bir anlamı vardır. Astrolojik verilere dayanarak, kişinin geçmişine ve doğum anına kadar gidilebilir. Buna rektifikasyon denir.

Rektifikasyon İçin Gerekli Bilgiler

Kişiler, doğum günlerini bilirler. Bununla beraber, tam olarak doğru doğum saatine ulaşmak için kullanılan tekniğe Rektifasyon denilir. Bunun için kişinin hayatında önemli yer tutan, bir olay gereklidir. Söz gelimi evlilik gibi bir olay dönüm noktası olarak kabul edilebilir. Bu noktadan geriye bakılarak, astroloji teknikleriyle, kişinin doğum haritası çıkarılabilir. Rektifikasyon için yararlı olabilecek olaylar;

  • Evlilik
  • Mezuniyet
  • Kariyer başlangıcı
  • Kaza
  • Seyahat
  • Aileden birinin vefatı
  • Taşınma

İşte, bu gibi dönüm noktası olabilecek olaylar, rektifikasyon konusunda önemli ipuçları verir.

Rektifikasyon Ne İşe Yarar?

Bu çalışmalar sayesinde, kişiler yükselen burçlarını kesin olarak öğrenirler. Yükselen burç, her dört dakikada bir değişir. Bundan dolayı, kesin olarak bilmek hem önemli hem de zordur. Bu sebeple, astroloji uzmanları, kişilerin hayatlarındaki dönüm noktası olayların tarihlerini baz alarak, kişinin yükselenini kesin olarak hesaplıyor. Yükselenini bilen kişi ise, astrolojiden olumlu bir şekilde faydalanmaya başlayabiliyor.

Doğum Haritası Neden Önemlidir?

Yükselen burç kişilerin hayatları üzerinde önemlidir. Doğum haritası ise yükselen burç üzerine kurulu bir yapıdır. Kişiler, kariyer, evlilik gibi noktalarda nasıl yol alacaklarını öğrenmek için doğum haritası hesaplama hizmeti alıyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Boyler Nedir ve Tamiri