Kurumsal Reklam Ajansları

 


Logo dijital dünyada bir marka için vazgeçilmezdir. İşi daha mantıklı bir şekilde açıklayabilmek için şöyle söyleyelim. Siz iç logosu olmayan büyük bir marka gördünüz mü? Sanırım cevabınız hayır olacak. Çünkü logo, müşterilerinizin markanızı nasıl algılayacağı üzerinde büyük etkiye sahiptir. Doğal olarak, logonuzun olağanüstü olmasını istersiniz. Peki, olağanüstü bir logoya nasıl sahip olursunuz. Konya logo tasarımı yaptırmak isteyenler için bu konuda açıklık getirelim istedik.

Markanızın kimliğini tanımlamaktan ve harika bir logoyu neyin oluşturduğunu anlamaktan, doğru tasarım seçimlerini yapmaya ve tasarım sürecinde gezinmeye kadar, bir logonun nasıl tasarlanacağını öğrenmek için yazımızı okumaya devam etmelisiniz. Kaliteli bir logo süreci aşağıdaki gibidir:

Neden Bir Logonuz Olmalı?

Logoya neden ihtiyacınız olduğunu anlamanız gerekir. Ancak bu sayede harika bir logo sahibi olursunuz. Marka kimliğinizi göz önünde bulundurarak hazırlatacağınız bir logo sizi dijital dünyada daha bilinir yapacaktır.

Logo bir markanın oluşturabileceği ilk izlenimdir. Dolayısıyla müşterileriniz logonuzu gördüğünde kafasında bir çağrışım oluşmalıdır. Onlara logonuzla vereceğiniz mesajınızı mutlaka doğru iletmeniz gerekir.

Logo markanızın önemli bir parçası olacaktır. Dolayısıyla tüm markalama malzemelerinizi logonuz üzerinde toparlamalısınız.

Çalıştığınız reklam ajansı markanızı mutlaka tanımalı ve hizmetleriniz hakkında fikir sahibi olmalıdır. Ajansınızın sizi tanımadan sizi temsil edebilecek bir logoyu inşa etmesi zordur.  Bunun için profesyonel ajanslarla çalışmanız gerekir.  Logonuzun marka kişiliğinizi yansıtması gerekiyor ve bunun içinde mutlaka logonuzun bir kişiliğinin olması gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri