Adana Tüp Bebek Merkezi

 


Adana tüp bebek merkezi donanımlı tedavi yöntemleri ve uzman kadrosu ile birlikte sonuca ulaşmak konusunda yardımcıdır. Üreme tekniği ile tüp bebek tedavisi erkek ya da kadın hastalıkları esas alınarak çiftlerin çocuk sahibi olabilmesine yardımcı olur. Yapılacak olan tüp bebek tedavisinde yapay döllenme tekniği kullanılır.

Kişiden kişiye değişken sürelerde tüp bebek tedavisine yanıt bulmak mümkündür. Konusunda uzman Prof. Dr. Esra Bulgan Kılıçdağı bu konuda Adana bölgesinde en sık tercih edilen tüp bebek merkezlerinden biridir. Başarı oranı yüksek üremeye yardımcı tedavi yöntemleri ile birlikte birçok farklı yöntemle bebek müjdesi bekleyenlere yardımcı olur.

Uzun uğraşlar sonrasında bebek sahibi olamayanlar tüp bebek merkezinde bu isteklerine ulaşabilir. Bölgenin en bilinen ve en hızlı sonuç veren kliniği olarak tüp bebek uzmanı tarafından gerekli tahlil ve testleriniz yapılarak tüp bebek tedavisine uygun olup olmadığınız belirlenir. Dört gözle beklediğiniz bebek müjdesini kısa süresi içerisinde almanız için bireysel çalışmalarda en etkili yöntemlerle amacınıza ulaşabilirsiniz.

Adana histeroskopi cerrahi yöntemi ile birlikte özel görüntüleme teknikleri rahim durumunu değerlendirir. Rahim ağzı iç kanalı incelenir ve tüp bebek merkezinde işlem ağrısız ve acısız bir şekilde gerçekleşir. Robotik cerrahi kullanılarak yapılan bu işlem de özel bir kamera rahim içinin gözlenebilmesine yardımcı olur. Bu sayede hem kadın hastalıkları ortaya çıkarılır hem de bebek tedavisi gören kimselerden istenen bazı tahlillerde bu yöntem kullanabilir.

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri