En Şık Unisex Kıyafetler

 


Bilindiği üzere artık son zamanlarda ülkemizde ve dünyada giyim tarzlarının değiştiğini ve yer değiştirdiğini söyleyebiliriz. Erkeklerin ve kadınların sürekli olarak karşı cinsin kıyafetine göz diktiği dönemlerdeyiz desek çok doğru olur. Özellikle kızlarda erkek tshirt veya sweatshirt giyme aşkı ilk günden beri yerini koruyor.

 Buna çözüm bulmak için tasarlanan Unisex Sweatshirt sayesinde erkekler ve kadınlar aynı kıyafeti giyebilecektir. Böylelikle ortamda kıyafet ayrımı yapılmadan herkes gönül rahatlığıyla giyebilecektir. Renk, model veya beden fark etmeksizin tasarlanan sweatshirtin getirdiği kolaylıklar kabul edilebilir. Cinsiyet ayrımı yapılmadığı için kimsenin kendisini kötü hissetmesine neden olmayacak.

Tarzınızı Yansıtan Kombinler Tasarlayın

Unisex kıyafetlerin tercih edilmesi zaman zaman herkesin aynı tarzda olduğunu yansıtan durumlara maruz kalmaya sebep olabiliyor. Fakat burada tercih edilmekte olan unisex’e rağmen yine de kendi tarzını yaratmaktan korkmayan kadınlar ve erkekler olmalı. Özellikle burada kadınları ele alacak olursak; unisexin altına giyilen şort sayesinde çok daha tarz durmasına yardımcı olur. Hem daha cool görünmeye hem de kendi özgün tarzını farklı renklerle tasarlamada çok iyi bir fikir olacaktır.

Unisex Sweatshirt için Pantolon Seçimi Nasıl Olmalı?

Mutlaka ama mutlaka burada vücut yapısını iyi bir şekilde gösteren pantolon seçimi yapılması gerekir. Erkeklerde dar pantolon olayı tercih edilirken kadınlarda bu durum geniş paçalı pantolonlar tercih edilebilir. Bunun yanı sıra kumaş boş pantolonlarda ayrı bir hava katacağını unutmamak gerekir. Kombin edilecek kıyafetin modeli ve rengi önemli bir husustur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri