Kompozit Deck Fiyatları

 


Kompozit deck fiyatları, kullanılan malzemelerin türüne, deck rengine göre ve kaplama yapılacak olan alanın büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Kullanılacak malzeme genel itibari ile aynı ürünlerin karışımından oluşsa da kalite açısından birbirlerinden ayrılan çeşitler bulunmaktadır. Bu nedenle fiyatlandırma konusunda doğru bilgi almak için hem alan hesabının doğru yapılmış olması hem de kullanılacak ürüne karar verilmiş olması gerekmektedir. Dış mekan tasarımlarının bir numaralı tercihi olan kompozit deck, mekanlarınızın daha elegan görünmesini sağlarken uzun ömürlü olması sayesinde uzun yıllar boyunca yeni alınmış gibi görünmektedir.

Deck Kaplama Nedir?

Deck kaplama, dış mekan zeminlerinde kullanılan ve ahşap talaşı ile poliüretan maddelerin karışımından oluşan bir üründür. Genellikle havuz kenarlarında, restoranlarda, balkonlarda, teraslarda, çitlerde, korkuluklarda ve özel tasarım alanlarda kullanılan bu ürün dayanıklı olması ile bilinmektedir. Dış mekanlarda çevre koşullarına uygun ürün tercihi oldukça önemlidir. Deck döşeme ürünleri her koşula uygundur ve kaliteleri itibari ile böceklenme, küflenme gibi durumlara yol açmaz.

Deck Döşeme Öncesi Hazırlık

Deck döşeme yapılacak olan alanın alanında uzman kişiler tarafından incelemesi yapılır ve zemine en uygun kaplama maddesine karar verilir, zeminde herhangi bir pürüz varsa öncelikle bu pürüzler giderilir ve zemin kaplamaya hazır hale getirilir. Tamamen düz hale getirilen zemine başka herhangi bir işlem uygulanmasına gerek yoktur ve kompozit kaplama işlemine başlanarak dış mekanlarınız şık bir görünüme kavuşturulabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri