Papaz Büyüsü Nedir ve Ne İşe Yarar?

 


 

Papaz büyüsü ruhani âlemdeki işlemleri kapsayan kara büyüler adlı kategoride yer verilen büyüler sınıfında yer alır. Kişilerin hayatını ciddi derecede etkileyen ve ilmi bilenler tarafından yapıldığı zaman ise etkisinin şiddetli sorunlara yol açabildiği büyülerdendir. Papaz Büyüsü açılımında papaz ismini görenler bu işlemi papazların yaptığını düşünse de bu yargı yanlış bir düşünceyi ifade etmektedir. Ak büyü ve kara büyü olarak ayrılan işlemlerin içinde aşk, ayrılık, ölüm, sağlık gibi sayısız büyü örneği bulunur. Bu noktada papaz büyüsü isimli işlem ise ölüm gibi karadır ve kara büyü olarak da nitelendirilir.

İlmî bilen kişiler tarafından yapılır ve bozulmasında zorlu bir işlem olarak bilinir. Kişilerin uzak durması gereken insan hayatında yer verilmemesi gereken bu ruhani faaliyetler maalesef ki günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu işler ile uğraşan kişiler iyi niyetli sayılmayacağı gibi kara büyü yapan medyumlarda iyi olarak adlandırılamaz. Kesin yargılar ile ifade edilen kara büyülerden kazak durulması, maddi ve manevi hırpalanmanın önüne geçebilir.

Bazı inançlara göre doğal yaşam içindeki dengelerin sağlanması ve uzaktan bir el ile kişilerin hayatına dokunulması için tek uygun yolun medyumlar ya da büyücüler olarak ifade edilen kişilerden geçtiği söylenir. Her ne kadar doğru ya da yanlış bunu bilenlerde yalnızca ilmin gücüne sahip olanlardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer İçin Güzel Sözler

Bariyer Sistemleri Nedir?

Arkadaş Edinme Siteleri